jacobs-douwe-egberts-professional-logo

Masina de cafea potrivita pentru afacerea ta

Căutați o mașină de cafea pentru biroul dvs.?

Cu Jacobs Professional veți găsi mașina dvs. de cafea optimă pentru compania dvs. Indiferent de tipul de cafea pe care îl căutați și dacă căutați o mașină de cafea pentru birou, catering, hotel sau producție, vă vom ajuta cu plăcere. Cu expertiza noastră în domeniul aprovizionării cu băuturi calde, găsim soluția potrivită pentru cafea. Selectați mașina de cafea și obțineți o ofertă fără obligație. Suntem bucuroși să vă sfătuim personal în alegerea aparatului de cafea potrivit pentru birou sau catering. Așteaptă cu nerăbdare cele mai bune plăceri la cafea!

Masini de cafea pentru birou sau gastronomie

Pentru a savura cafeaua de cea mai înaltă calitate - cu aparatele noastre de cafea pentru birou sau gastronomie, se pot prepara o varietate de cafele speciale, apăsând un buton. Jacobs Professional oferă mașini pentru nevoi mai mici, cum ar fi Jura WE8, precum și mașini de cafea complet automate pentru un consum mai mare de ceașcă. Mai ales aparatele de cafea oferă biroului sau gastronomiei tale întreaga gamă de produse de apă fierbinte pentru ceai aromat, peste cacao delicioasă până la diverse variații de cafea. Bucurați-vă de întreaga gamă de produse în calitate obișnuită premium premium Jacobs cu o mașină de cafea complet automată pentru birouri sau restaurante. Suntem bucuroși să vă sfătuim într-o conversație personală despre diversele opțiuni și dacă merită să închiriați sau să cumpărați o mașină de cafea.

 

Factorii de decizie pentru o Cafetiera/Filtru de cafea

Mașinile cu filtru de cafea sunt încă foarte populare - și pe bună dreptate. De exemplu, pompa noastră TH10 vă poate oferi posibilitatea de a pregăti cantități mari de cafea într-un timp foarte scurt. Perfect pentru o mașină de cafea la birou sau gastro, unde sunt primiți mulți vizitatori. În plus, completează aparatul nostru de cafea cu filtru cu selecția noastră de cafea cu filtru: încercați cafeaua noastră Jacobs Tesoro de la cultivarea durabilă și organică din Peru. În plus, oferim diverse opțiuni de finanțare care vă permit să închiriați o mașină de filtrat pentru cafea sau să cumpărați direct. Un aparat de cafea perfect pentru birou sau industria alimentară: Descoperiți selecția noastră de mașini de filtrat pentru cafea și găsiți soluția dvs. perfectă de cafea.

 

Mașini de prăjit lichide

Sistemul nostru inovator de prăjire lichidă vă oferă cea mai bună bucurie de cafea și, de asemenea, îndeplinește cele mai înalte standarde de igienă conform HACCP. Acest lucru face ca utilajele noastre de prăjire lichidă să fie perfecte pentru a fi utilizate în spitale sau în casele de bătrâni. Ecranul tactil intuitiv al Cafitesse Excellence sau Cafitesse Excellence Compact permite o selecție în câteva secunde - după numai 6 secunde de așteptare, puteți savura o cafea delicioasă. De asemenea, este posibil să personalizați băuturile calde cu amidon și cantitate de lapte reglabile individual. Deci, aveți garanția de a obține exact cafeaua care are cel mai bun gust. Sistemul nostru L’OR Promesso nu numai că oferă o plăcere excelentă la cafea, dar impresionează și prin designul său excelent.

 

Mașini de cafea instant

Cea mai bună plăcere a cafelei îndeplinește performanțe orare mari. Producătorii de cafea instant sunt potriviți în special dacă aveți o cerere mare de cafea și în același timp doriți un timp de distribuire rapidă. Mașinile noastre de băuturi calde pot pregăti o varietate de băuturi - cafeaua simplă neagră, delicioasa cafea cremă sau ciocolată cu băut fin sunt preparate la apăsarea unui buton. Eliberarea separată de apă caldă, de asemenea, iubitorii de ceai își vor obține gustul. Descoperiți cafeaua noastră solubilă, complementul perfect pentru selecția noastră de mașini de cafea instant.

 

Masini pentru dose si capsule

Bucurați-vă de cafea apăsând un buton. Mașinile noastre pentru pastile și capsule sunt soluția perfectă pentru birouri sau hoteluri mai mici. Putentul nostru Lucente Pro se convinge prin designul său italian modern și contemporan. În comparație cu alte mașini cu capsule, oferă un rezervor de apă mai mare și un recipient de deșeuri mai mare. În plus, durata de viață este semnificativ mai lungă decât mașinile convenționale cu capsule. Mașinile noastre de tampoane, precum Café Senseo Viva, vă oferă o selecție incredibil de largă de cafele. Pur și simplu contactați-ne și aranjați o consultație fără caracter obligatoriu!